Πρόσφατα

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημερομηνία κατά  την οποία λάβαμε την παραγγελία σας, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όταν δηλαδή δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κάποιο προϊόν. Στην τελευταία αυτή περίπτωση,  όταν δηλαδή υπάρχει έλλειψη κάποιου προϊόντος, ο χρόνος παράδοσής του εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας, που το παρασκευάζει. 

 Η παραγγελία σας, αναμένεται να φτάσει σε εσάς μέσα σε τρείς εργάσιμες μέρες, από την ημέρα που εμείς θα αποστείλουμε τα προϊόντα, ήτοι από την επομένη εργάσιμη από τη λήψη της παραγγελίας σας.
 Πάντως αν η αναμονή ξεπεράσει τις πέντε εργάσιμες μέρες, τότε παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε σε εμάς. 
Για αγορές που ξεπερνούν το ποσό των 60,00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν με courier στη δηλωθείσα διεύθυνση.
Αν οι αγορές σας κοστίζουν λιγότερα από 60,00 ευρώ, τότε το κάθε δέμα θα επιβαρύνεται με  4,50 ευρώ ως έξοδο αποστολής.
Αν η περιοχή όπου μας ζητάτε να γίνει αποστολή των προϊόντων, είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί από courier, τότε, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως, θα γίνει με το ταχυδρομείο.
 
Στην περίπτωση που μετά την παραλαβή του προϊόντος, αποφασίσετε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων,  τότε πρέπει να τονιστεί πως για να είναι δυνατή η επιστροφή τους πρέπει το κάθε προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές,  να είναι πλήρες, όχι αποσφραγισμένο (καθώς λόγω του προορισμού του και του είδους του, αν αποσφραγισθεί, αχρηστεύεται) και εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επιπλέον το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.  Αν τυχόν υπαναχωρήσετε και ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων, αυτά θα σας επιστραφούν, στο ακέραιο, αφού λάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.  Παρακαλούμε όπως γνωστοποιηθεί σε εμάς η υπαναχώρηση και ακύρωση της παραγγελίας, μέσω email ή μέσω του ειδικού εντύπου που θα βρείτε μέσα στο δέμα του προϊόντος, το οποίο θα συμπληρώσετε, ώστε στη συνέχεια να αποσταλεί σε εμάς, συμπληρωμένο, μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα.